Biteblock

Reduceer reintubatie kosten

Wanneer u met de StabilTube™, Lock-Tite™ en de ET Tapes werkt, dan zorgt de Universal Bite Block voor een snelle en veilige manier om de kunst-matige luchtweg stabiel te bevestigen. De techniek van de los te koppelen kabelklem zit gelijk om de endotracheale tube en heeft geen zelfklevende tape nodig voor stevigheid. Hierdoor reduceert u de kosten die te maken hebben met reintubatie.

Voorkomt het dicht bijten van de ET tube

Het dichtbijten van de endotracheale tube komt veel bij orale intubatie van patiënten. AllMedical bv heeft een Universele Bite Block geconstrueerd, die voorkomt dat de patiënt de tube dichtbijt ook bij langdurige intubatie.

Bite Block beschermt Cuff controle ballon

De Universal Bite Block voor volwassenen beschermt ook de cuff controle ballon en voorkomt dat de patiënt de endotracheale tube dichtbijt. De Universal Bite Block zorgt voor een vrije toegang tot de mondholte waardoor goede mondzorg mogelijk is. 

Bite Block bij gesloten uitzuigsystemen

De Bite Block is ook bruikbaar voor de bescherming van gesloten uitzuigsystemen, endoscopen, extra zachte endotracheaaltubes, bronchoscopen en orale maagsondes.

De tandenbeschermer

De tandenbeschermer van AllMedical bv kenmerkt zich door het eenvoudige gebruik en veelzijdige toepassing. De tandenbeschermer is snel in te brengen en kent een stevige pasvorm die belangrijk is in een klinische omgeving. De tandenbeschermer is ontwikkeld in samenwerking met anesthesiologen en heeft daardoor belangrijke kwaliteitseisen voor praktisch gebruik.

Toepassingen

  • Anesthesie
  • Endoscopie, gastroscopie, duodenoscopie
  • Spoedeisende hulp
  • Epilepsie / kaakklem
  • Convulsie / kaakklem