Endotracheale tube fixatie

Standaard Endotracheale tube fixatie (L600)

De standaard endotracheale tube fixatie werkt snel en doeltreffend. Het bestaat uit een veterband dat in een kunststof slangetje zit. Het kunststofslangetje is bedoeld om het veterband droog te houden.

Fixatie van de endotracheale tube

De fixatie van de  endotracheale tube gaat doormiddel van een eenvoudige knoop in het veterband, veterband achter de nek en aan de zijkant van de nek knopen. Door de asymmetrische vorm komt de veterband altijd aan de zijkant van de hals uit.

Voordelen

De voordelen zijn voornamelijk een snelle en doeltreffende fixatie.

Elke dag de tube naar de andere mondhoek door middel van het losmaken van de knoop, endotracheale tube naar de andere kant en de knoop weer vastmaken.


Endotracheaal tube fixatie ET-tube™

De Endotracheaal tube fixatie ETtube biedt fixeert de endotracheaaltube.

ET-tube

De ET-tube is dé ideale manier om de tracheale tube te stabiliseren en te fixeren. Het ergonomisch ontwerp voorkomt herhaaldelijk tapen en is dus uitermate geschikt voor gebruik op korte en lange termijn.

ET-tube fixatie

ET-tube is een plakkende, op maat gesneden en niet-irriterende nonwoven die de endotracheale tube op zijn plek houdt en bovendien de bovenlip en de huid van de wangen beschermt.

Eigenschappen en gebruik

ET-tube is latexvrij en gemaakt van hypo-allergeen materiaal met een sterk plakkend vermogen om de stabiliteit van de tube te waarborgen en om onbedoelde extubaties te minimaliseren. De verpakking bevat een zelfklevende huidbescherming om beschadiging of irritatie van de huid te voorkomen.

Losmaken van de tube fixatie

Een kabelklem (die ook weer los te maken is) zorgt ervoor dat de tube op z’n plek blijft.


Endotracheaal tube fixatie StabilTube™

De Endotracheaal tube fixatie StabilTube biedt lange termijn bescherming en sluit herhaaldelijk tapen van de endotracheaaltube uit. De nekband is instelbaar bij iedere verandering van de situatie van de patiënt.

StabilTube

De Stabilitube is dé ideale manier om de tracheale tube te stabiliseren en te fixeren. Het ergonomisch ontwerp voorkomt herhaaldelijk tapen en is dus uitermate geschikt voor gebruik op de lange termijn.

Stabiele tube fixatie

De StabilTube is een plakkende, op maat gesneden en niet-irriterende foam die de endotracheale tube op zijn plek houdt en bovendien de bovenlip en de huid van de wangen beschermt.

Eigenschappen en gebruik

De verstelbare, flexibele Velcro nekband past zich aan aan veranderingen in de conditie en positie van de patiënt zodat opnieuw aanbrengen niet nodig is. De StabilTube is latex vrij en gemaakt van hypo-allergeen materiaal met een sterk plakkend vermogen om de stabiliteit van de tube te waarborgen en om onbedoelde extubaties te minimaliseren. De verpakking bevat een zelfklevende huidbescherming om beschadiging of irritatie van de huid te voorkomen.

Losmaken van de tube fixatie

Een kabelklem (die ook weer los te maken is) zorgt ervoor dat de tube op z’n plek blijft.