Rhino Horm

AANBEVOLEN DOOR ARTSEN

Het gebruik van Rhino Horn™ helpt de vervelende symptomen van verkoudheid te bestrijden zoals een verstopte neus. Bij de spoeling wordt slijm verwijderd en de zwelling neemt af. Rhino Horn™ helpt ook bij het verminderen van de symptomen van luchtwegallergie zoals stof en hooikoorts en bij aandoeningen zoals astma. Het gebruik van Rhino Horn™ is tevens een effectief hulpmiddel bij sinusitis en chronische sinusitis. Zwangere vrouwen ervaren vaak last van gezwollen slijmvliezen en zijn geholpen bij een neusdouche met Rhino Horn™. Het spoelen van de neusholtes voor het slapen gaan, helpt ook mensen die snurken (of hun partners).

Na een neusoperatie dient u regelmatig uw neus te spoelen met een zoutoplossing. Rhino Horn™ kan zelfs bijdragen aan het verzachten van de symptomen bij ernstige aandoeningen van de luchtwegen zoals taaislijmziekte, COPD of tardieve dyskinesie. Veel mensen gebruiken Rhino Horn™ ook voor verfrissing en een vrije ademhaling.

AANGENAAM EN VERFRISSEND

Iedereen weet dat tranen zout zijn. De slijmvliezen in de neus zijn dat ook. Daarom moet het water voor een neusspoeling zowel zout als lauw zijn. Dat maakt het makkelijk en verfrissend om een neusdouche te nemen, dat wil zeggen om de neus te spoelen, Je neemt gewoon keukenzout zonder jodium of kruiden, lost dat op in lauwwarm water, giet het water in het ene neusgat en laat het er door het andere uitlopen en omgekeerd.

RHINO HORN IS VERTROUWD

Rhino Horn is ontworpen door Per Peo Olsen en wordt sinds 1998 geproduceerd door Yogaprosess AS in Noorwegen. De Rhino Horn neusdouche wordt gemaakt van recyclebaar hard plastic PEHD (PolyEthylene High Density) en heeft het CE keurmerk gebaseerd op EEG richtlijn 93/42/EEA als klasse 1 medische apparatuur. De neusdouche wordt geproduceerd onder ISO 13485:2003, een certificaat voor productie van medische hulpmiddelen. Hiernaast is de Rhino Horn neusdouche geanalyseerd door de REACH- 168 test, een EU gedefinieerd test om één van de 168 gevaarlijke chemische stoffen (Substances of Very High Concern SVHC ) op te sporen. Rhino Horn bevat geen van deze gevaarlijke chemische stoffen zoals bijv. ftalaten ,cadmium of Bisfenol A (BPA). Rhino Horn is als merk geregistreerd door Yogaprosess AS in de EU, Turkije, Israel, Thailand, Amerika en Canada. Rhino Horn is geregistreerd in het nationale Noorse register voor medische apparatuur onder GMDN categorie 9, groep 41599 als Nasal Irrigation Applicator. Het Noorse Departement voor Gezondheid heeft een Vrij Verkoop Certificaat voor Rhino Horn gegeven, wat betekent dat het is goedgekeurd voor verkoop in alle EEG landen (EU + EFTA).