Testlongen

De testlong

De testlong van AllMedical bv is een silicone long van hoge kwaliteit en zorgt voor een normaal niveau van weerstand en wordt geleverd met de verbindingen naar alle beademingscircuits.

De testlong is een nieuwe, economische keuze om demonstratie en test omgevingen te creëren voor beademingsmachines. De testlong simuleert het ademhalingssysteem van een volwassene, voorziet in normale waarden van weerstand en compliance en een variabele lekfunctie om de patiënten-trigger functie te demonstreren of de lekcompensatie van het respiratoire systeem.

De testlong is een ideaal middel voor scholing en demonstratie, dit naast het gebruik op intensive care units, afdelingen medische technologie en anesthesie voor het testen van de beademingsmachines.

Eigenschappen en gebruik

De 1 liter silicone ballon is duurzaam, makkelijk demonteerbaar en kan indien nodig schoongemaakt of gesteriliseerd worden. De Test Long Connectie Kit past op alle beademingscircuits en flow sensors. De Test Long Connectie Kit heeft drie adapters, twee met luerlock aansluitingen zodat de arts of de verpleegkundige de mogelijkheid heeft om de lekprestatie en patiënten-trigger functie te demonstreren.

De testlong is compact en licht van gewicht. Iedere testlong is getest en gevalideerd voor weerstand en compliance, die hoort bij de toepassingsreeks. Elke testlong heeft ook een uniek serienummer om te garanderen dat de compliance klopt met de specificatie. De aanvullende Precision Resistor Kit™, artikelnr. 20118, voorziet de arts/verpleegkundige van adapters om de veranderingen van weerstand in de luchtweg te demonstreren. De Kit bevat drie maten: Rp5, Rp20 and Rp50. De Precision Resistor Kit kan schoongemaakt en gesteriliseerd worden.

Verpakking en order informatie

  • 20110 De testlong, 1 Liter, voor volwassenen verpakt met een 1 liter, latexvrije silicone ballon, een Test Long Connectie Kit™, een Rp5 weerstand (1 stuks) 
  • 20120 De testlong, 0,5 Liter, voor kinderen) verpakt met een 1 liter, latexvrije silicone ballon, een Test Long Connectie Kit™, een Rp5 weerstand (1 stuks) 
  • 20116 Test Long Connectie Kit (1 stuks) 
  • 20118 Precision Resister Kit (1 stuks)